SỰ NGHIỆP

Học ngữ pháp tiếng Anh

Đến trả lời mới nhất
  • 0 Lượt chia sẻ
  • 6.7K Lượt đọc
  • 111 Trả lời

4 Người đang theo dõi

  • Trang 1/6

    Chuyển tới trang

  • 1
  • 2
  • ...
  • 6
    • 354 Bài viết

    • 12 Được cảm ơn

    #1
    Đại từ

    1. Since I had a lot of thing to do at home, I asked them to go out without ...
    A.mine
    B.I
    C.myself
    D.me

    2. I don't like Joe, but I have to admit that he is much stronger than ....
    A.mine
    B.me
    C.myself
    D.I

    3.It is ... that proposed this plan then.
    A.her
    B.herself
    C.hers
    D.she

    4.Be sure you invest in this company while ... shares are doing well.
    A.it
    B.it's
    C.its
    D.whose

    5. Do you like that car of ....?
    A.I
    B.my
    C.me
    D.mine

    6. The child was very hungry, but stopped ... from stealing the money at the last minute.
    A.it
    B.him
    C.them
    D.himself

    7. It was Betty ... who said I didn't have to join her.
    A.themselves
    B.myself
    C.himself
    D.herself

    8. The priest told the girl to keep that idea ....
    A.herself
    B.by herself
    C.for herself
    D.to herself
  1. Đọc tiếp trên Webtretho

    • 354 Bài viết

    • 12 Được cảm ơn

    #2
    9. I don't think ... saw the suspect
    A.anyone
    B.no one
    C.not one
    D.someone

    10. You can visit us ... time you like.
    A.some
    B.any
    C.one
    D.other

    11. Why don't you have ... cake?
    A.any
    B.some
    C.a few
    D.one

    12. Adam likes baseball, tennis, and ... sports.
    A.others
    B.other
    C.another
    D.the other

    13. Every ... gave the actress a big hand when she entered the hall.
    A.person
    B.people
    C.one
    D.ones

    14. ... of them was interested in going to the movie.
    A.Neither
    B.Every
    C.Both
    D.All

    15. He did not hold that opinion and ... did I.
    A.nor
    B.either
    C.neither
    D.or

    16. You speak excellent French and ....
    A.your mother so
    B.does your mother so
    C.so is your mother
    D.so does your mother

    17. As Gine didn't know the meaning of the expression, she ... in the dictionary.
    A.looked up to it
    B.looked up it
    C.looked it up
    D.looked up it to
    • 798 Bài viết

    • 1,425 Được cảm ơn

    #3
    1.d
    2.b
    3.a
    4.c
    5,d
    6,b
    7.d
    8.c
    9.a
    10.b
    11.a
    12.b
    13.c
    14.a
    15.c
    16.d
    17.c

    Lau roi moi lam ko nho co con chinh xac nua ko. Me sakura co dap an ko cho len nhe (sorry ko type duoc tieng Viet co dau)
    Từng bông tuyết nhẹ rơi, từng hàng bạch dương trắng trong lòng tôi ...
    • 2,676 Bài viết

    • 4,443 Được cảm ơn

    #4
    Trích dẫn Nguyên văn bởi sakuratokyo Xem bài viết
    Đại từ

    1. Since I had a lot of thing to do at home, I asked them to go out without ...me
    A.mine
    B.I
    C.myself
    D.me

    2. I don't like Joe, but I have to admit that he is much stronger than ....I
    A.mine
    B.me
    C.myself
    D.I

    3.It is ... her that proposed this plan then.
    A.her
    B.herself
    C.hers
    D.she

    4.Be sure you invest in this company while ...its shares are doing well.
    A.it
    B.it's
    C.its
    D.whose

    5. Do you like that car of ....mine ?
    A.I
    B.my
    C.me
    D.mine

    6. The child was very hungry, but stopped ...himself from stealing the money at the last minute.
    A.it
    B.him
    C.them
    D.himself

    7. It was Betty ...herself who said I didn't have to join her.
    A.themselves
    B.myself
    C.himself
    D.herself

    8. The priest told the girl to keep that idea ....for herself
    A.herself
    B.by herself
    C.for herself
    D.to herself
    Please give an answer .I haven't studied grammar for a long time so I'm not sure if my answers are right or wrong.
    • 2,676 Bài viết

    • 4,443 Được cảm ơn

    #5
    Trích dẫn Nguyên văn bởi sakuratokyo Xem bài viết
    9. I don't think ... no one saw the suspect
    A.anyone
    B.no one
    C.not one
    D.someone

    10. You can visit us ... any time you like.
    A.some
    B.any
    C.one
    D.other

    11. Why don't you have ... any cake?
    A.any
    B.some
    C.a few
    D.one

    12. Adam likes baseball, tennis, and ... other sports.
    A.others
    B.other
    C.another
    D.the other

    13. Every ...one gave the actress a big hand when she entered the hall.
    A.person
    B.people
    C.one
    D.ones

    14.Neither ... of them was interested in going to the movie.
    A.Neither
    B.Every
    C.Both
    D.All

    15. He did not hold that opinion and ...neither did I.
    A.nor
    B.either
    C.neither
    D.or

    16. You speak excellent French and ....so does your mother
    A.your mother so
    B.does your mother so
    C.so is your mother
    D.so does your mother

    17. As Gine didn't know the meaning of the expression, she ...look it up in the dictionary.
    A.looked up to it
    B.looked up it
    C.looked it up
    D.looked up it to
    Please correct for me
    • 354 Bài viết

    • 12 Được cảm ơn

    #6
    1. One of the greatest things about being ... is the opportunity to do good things for society.
    A. lawyer
    B. a lawyer
    C. the lawyer
    D. lawyers

    2. Everybody knows that Mr. Allen is ... honest person who never tells lie.
    A.a
    B.an
    C.the
    D.very

    3. I happened to see ... UFO while fling from L.A. to Chicago.
    A.an
    B.a
    C.a number of
    D.little

    4.This photo reminds me that we had ... at the party to which many celebrities had been invited.
    A.good time
    B.a good time
    C.the good time
    D.good times

    5. I really appriciate ... gift they gave us for our wedding.
    A.some
    B.a
    C.the
    D. any
    • 2,676 Bài viết

    • 4,443 Được cảm ơn

    #7
    [

    1b
    2c
    3a
    4b
    5d (not sure )
    Could you please give us a summary lesson about how to use a ,an ,the.....etc .I rearly forget it now .
    • 354 Bài viết

    • 12 Được cảm ơn

    #8
    a, an
    Bình thường "an" đi với một từ bắt đầu bằng nguyên âm, nhưng đặc biệt do đặc điểm phát âm, mà một số từ trông có vẻ như đi với "a" nhưng thực chất lại là "an"
    an FBI agent
    an honest person
    an hour
    an MBA degree
    an outstanding matter
    an SOS
    an X-rated movie

    ngược lại, cũng do đặc điểm phát âm, một số từ trông có vẻ như đi với "an" nhưng thực chất là đi với "a"

    a European culture
    a UFO
    a university professor
    a wealthy lady

    Quán từ có đi kèm với "an" hoặc "a"

    at a glance
    at a time
    as a rule
    for a while
    have a good time
    have an eye for ~
    in a hurry
    in a moment
    in a sense
    in a way
    It's a shame
    keep an eye on
    make a fortune
    make an effort
    make it a rule to
    take a look at
    take an interest in
    on an average
    with a view to ~ing
    • 354 Bài viết

    • 12 Được cảm ơn

    #9
    6. It is said that there are quite a few radical political groups ....
    A. in an England
    B. in United Kingdom
    C. in the England
    D. in the United Kingdom

    7. Alice was hit in ... face because she insulted her mother.
    A.her
    B.the
    C.a
    D.some

    8.The House of Representatives passed a new bill to create more jobs for ....
    A. the handicap
    B. handicapped
    C. handicap
    D. the handicapped

    9. Your wage is calculated by ... hour.
    A.some
    B.a
    C.an
    D.the

    10. The fitness boom started across the nation ... 1970s
    A.in early of
    B.in early
    C.in the early of
    D.in the early
    • 2,676 Bài viết

    • 4,443 Được cảm ơn

    #10
    Thank you!Your lesson is very usefull for me.
    • 354 Bài viết

    • 12 Được cảm ơn

    #11
    11. I can tell spring is .... beacause the plum tree in the garden started to bloom. b
    A.in the way
    B.on the way
    C.by the way
    D.in a way

    12. Mr. Nishiyama was chosen .... in the previous election. d
    A.a principal
    B.an principal
    C.the principal
    D.principal

    13. The businessman immediately went to Paris .... c
    A.by the plane
    B.by a plane
    C.by plane
    D.with plane

    14. Be worked .... in order to accomplish the task by the deadline. b
    A.from the morning till the night
    B.from morning till night
    C.from a morning till a night
    D.from mornings till nights
    Chỉnh sửa lần cuối bởi sakuratokyo; 18/06/2007 vào lúc 12:21 AM.
    • 798 Bài viết

    • 1,425 Được cảm ơn

    #12
    My answers
    1.b
    2.b
    3.b
    4.b
    5.c
    6.d
    7.b
    8.d
    9.d
    10.c
    11.b
    12.c
    13.c
    14.a

    Some spelling mistakes: Previous (No.12), night(s) (no.14)
    Từng bông tuyết nhẹ rơi, từng hàng bạch dương trắng trong lòng tôi ...
    • 2,676 Bài viết

    • 4,443 Được cảm ơn

    #13
    My answer
    6d 7b 8d 9c 10c 11b 12a 13c 14a .Please correct it.Thank you!
    • 761 Bài viết

    • 87 Được cảm ơn

    #14
    My answers :
    1.D
    2.B
    3.A
    4.A
    5.D
    6.B
    7.D
    8.A
    9.D
    10.B
    11.D
    12.A
    13.C
    14.A
    15.C
    16.C
    17.C
    • 761 Bài viết

    • 87 Được cảm ơn

    #15
    Quán từ :
    1.B 2.A 3.A 4.B 5.C 6.D 7.A 8.A 9.C 10.D 11.B 12.D 13.C 14.A
    • 354 Bài viết

    • 12 Được cảm ơn

    #16
    Trợ động từ

    1. You look exhausted. You ... . have worked too much.
    A. must
    B. may not
    C. couldn't
    D. should

    2.She has been sick in bed all day long, so she ... .... be downtown now.
    A.must
    B.must not
    C.can
    D.cannot

    3. Pat ... .. pass the test, so her parents were very happy.
    A.could
    B.was able to
    C.can
    D.may

    4. My son ... . go swimming in the river when he was a child.
    A.would
    B.shall
    C.will
    D.should
    Chỉnh sửa lần cuối bởi sakuratokyo; 19/06/2007 vào lúc 02:35 AM.
    • 328 Bài viết

    • 75 Được cảm ơn

    #17
    I want to learn grammar English, too. Here are my answeres:

    1. You look exhausted. You ... . have worked too much.
    -->A. must
    2.She has been sick in bed all day long, so she ... .... be downtown now.
    -->D.cannot
    3. Pat ... .. pass the test, so her parents were very happy.
    -->B.was able to

    4. My son ... . go swimming in the river when he was a child.
    -->A.would
    and this is my explanation about my answeres:
    1. Must+have+pp: phỏng đoán chắc chắn đến 90% những việc trong quá khứ
    2. can: Khả năng trong hiện tại
    3. was able to: khả năng trong quá khứ mang nghĩa xoay xở khó khăn mới đạt được
    4. Would...when I was a child: Một hành động lặp lại nhiều lần trong quá khứ
    If they're wrong, pls help me repair them. Thanks!
    • 761 Bài viết

    • 87 Được cảm ơn

    #18
    My answers :

    1. You look exhausted. You ... . have worked too much.
    A. must
    B. may not
    C. couldn't
    D. should

    2.She has been sick in bed all day long, so she ... .... be downtown now.
    A.must
    B.must not
    C.can
    D.cannot

    3. Pat ... .. pass the test, so her parents were very happy.
    A.could
    B.was able to
    C.can
    D.may

    4. My son ... . go swimming in the river when he was a child.
    A.would
    B.shall
    C.will
    D.should[/QUOTE]
    • 798 Bài viết

    • 1,425 Được cảm ơn

    #19
    Trích dẫn Nguyên văn bởi sakuratokyo Xem bài viết
    Trợ động từ

    1. You look exhausted. You ... . have worked too much.
    A. must
    B. may not
    C. couldn't
    D. should

    2.She has been sick in bed all day long, so she ... .... be downtown now.
    A.must
    B.must not
    C.can
    D.cannot

    3. Pat ... .. pass the test, so her parents were very happy.
    A.could
    B.was able to
    C.can
    D.may

    4. My son ... . go swimming in the river when he was a child.
    A.would
    B.shall
    C.will
    D.should
    1a
    2d
    3b
    4d ( cau^ nay` cu the nao y nhi?, sorry can't type vietnamese)
    Từng bông tuyết nhẹ rơi, từng hàng bạch dương trắng trong lòng tôi ...
    • 354 Bài viết

    • 12 Được cảm ơn

    #20
    5. Mr. Robinson ... .... not accept the waiter's apology because she was furious at what he said.
    A.should
    B.will
    C.shall
    D.would

    6. I ... . staying here because I can't get along with my new roommate.
    A.would rather not keep
    B.would not rather keep
    C.would rather not keeping
    D.would not rather keeping

    7. I would rather you ... ... my daughter.
    A.will marry
    B.marry
    C.married
    D.have married

    8. I ... .... in the party if I had known about it.
    A.should be
    B.was
    C.have been
    D.would have been

    9. Juliet cannot ... .. think about Romeo.
    A.stop
    B.but
    C.help
    D.but helping

    10. You ... .... as well stay at home as it is windy outside.
    A.should
    B.will
    C.can
    D.may
  • Trang 1/6

    Chuyển tới trang

  • 1
  • 2
  • ...
  • 6